.Επιμέλεια σελίδας: Πάνος Αϊβαλής, δημοσιογράφος μέλος Δ.Σ. ΕΔΣΤΕ, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: edstellados@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~
.......................ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Ε.Δ.Σ.Τ.Ε. – ΝΙΚΗΣ 2, Τ.Κ. 105 63, ΑΘΗΝΑ – ΤΗΛ: 210-3231562........
«Χωρίς την ιερή φλόγα του ενθουσιασμού τίποτα το σπουδαία κι ευγενικό δεν μπορεί να γίνει στη ζωή. "Γιόχαν Βόλφγκανγκ Φον Γκέτε"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.....................................Δικτυακός τόπος του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς
........................................................... - Η Ελλάδα ως Παγκόσμια Κληρονομιά Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της UNESCO

visitgreece.grhighlights

visitgreece.grhighlights
visitgreece.grhighlights

Καλημέρα Ελλάδα..... ψηλά το κεφάλι και το ηθικό μας

Καλημέρα Ελλάδα..... ψηλά το κεφάλι και το ηθικό μας

Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2009

Φόρουμ για τις νέες τάσεις στον τουρισμόΤις νέες τάσεις στο περιβάλλον του τουρισμού προσπαθεί να αναδείξει το Συμβούλιο Ιδεών και Δράσης (ΣΙΔ) του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), πραγματοποιώντας φόρουμ με θέμα «Ιατρικές υπηρεσίες ως πηγή ζήτησης τουριστικών υπηρεσιών, Επιστήμη και επιχειρηματικότητα: Συμμαχίες και συνεργασίες», τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 9.30 π.μ. στο πλαίσιο της έκθεσης Χenia, στο Αthens Μetropolitan Εxpo. Στα θέματα που θα παρουσιαστούν περιλαμβάνονται:
Αναγεννητική ιατρική, Υποβοηθούμενη γονιμοποίηση, Πλαστική / κοσμητική χειρουργική, Αιμοκάθαρση, Διόρθωση της όρασης (LΑSΙΚ και LΑSΕΚ), Φυσική αποκατάσταση και αποθεραπεία και Οδοντιατρικός τουρισμός.
Για την παρουσίαση του θέματος έχουν κληθεί εξειδικευμένοι επιστήμονες και επιχειρηματίες του τουρισμού και της ιατρικής τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, ενώ κατά τη διάρκεια του 4ου φόρουμ του ΣΙΔ θα γίνει παρουσίαση συγκεκριμένων περιπτώσεων (case studies) και πάνελ εμπειρογνωμόνων θα αναπτύξει σχετική συζήτηση.


*από την εφημ. "ΤΟ ΒΗΜΑ" Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου