.Επιμέλεια σελίδας: Πάνος Αϊβαλής, δημοσιογράφος μέλος Δ.Σ. ΕΔΣΤΕ, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: edstellados@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~
.......................ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Ε.Δ.Σ.Τ.Ε. – ΝΙΚΗΣ 2, Τ.Κ. 105 63, ΑΘΗΝΑ – ΤΗΛ: 210-3231562........
«Χωρίς την ιερή φλόγα του ενθουσιασμού τίποτα το σπουδαία κι ευγενικό δεν μπορεί να γίνει στη ζωή. "Γιόχαν Βόλφγκανγκ Φον Γκέτε"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.....................................Δικτυακός τόπος του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς
........................................................... - Η Ελλάδα ως Παγκόσμια Κληρονομιά Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της UNESCO

visitgreece.grhighlights

visitgreece.grhighlights
visitgreece.grhighlights

Καλημέρα Ελλάδα..... ψηλά το κεφάλι και το ηθικό μας

Καλημέρα Ελλάδα..... ψηλά το κεφάλι και το ηθικό μας

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Που πηγαίνουν για τουρισμό οι Ευρωπαίοι;

 Η σελίδα μας αναζήτησε και σας παρουσιάζει έρευνα που αφορά στην πρόσφατη ιστορική αναδρομή αλλά και στις προβλέψεις προτίμησης των πολιτών της Ευρώπης για διακοπές.
Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας...


Ποιοι είναι οι αγαπημένοι τουριστικοί προορισμοί των Ευρωπαίων;
news247 

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Κομισιόν σε όλα τα κράτη μέλη την περίοδο μεταξύ 6 και 11 Ιανουαρίου, καταδεικνύει ότι στις μνημονιακές χώρες, οι πολίτες εμφανίζονται ιδιαίτερα επηρεασμένοι από την κρίση, τροποποιώντας σε μεγάλο βαθμό τις συνήθειές τους στο θέμα των διακοπών.
Σύμφωνα με την έρευνα, μόνο το 10% των Ελλήνων και το 12% των Κυπρίων, δηλώνει ότι δεν επηρεάζονται τα σχέδια τους για διακοπές το 2014, ενώ το 39% των ερωτηθέντων (33% στην Κύπρο), απάντησε ότι θα περιορίσει τις μέρες των διακοπών τους. Το 26% (19% στην Κύπρο) από αυτούς που σχεδίαζαν να κάνουν διακοπές δεν θα πάνε.
Όπως αναφέρει η έκθεση του Ευρωβαρόμετρου, ο τουρισμός αποτέλεσε παρόλα αυτά την κινητήριο δύναμη της ευρωπαϊκής οικονομίας κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, και η θετική αυτή τάση θα συνεχιστεί και το 2014, δεδομένου ότι το συνολικό ποσοστό των Ευρωπαίων που δεν προβλέπεται να κάνουν διακοπές είναι μόλις 11%.
Το 2013 οι περισσότεροι Ευρωπαίοι επέλεξαν να περάσουν τις διακοπές τους εκτός της χώρας τους, αλλά μένοντας στο εσωτερικό της ΕΕ.
Την περασμένη χρονιά, το 38% των Ευρωπαίων πέρασαν τις κύριες διακοπές τους σε μια άλλη χώρα της ΕΕ. Πρόκειται για αύξηση της τάξης του 5% σε σχέση με το 2012. Από την άλλη, μόλις το 42% των πολιτών πέρασαν τις κύριες διακοπές τους στη χώρα τους, ποσοστό που αντιπροσωπεύει μείωση κατά πέντε ποσοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με το 2012.
Επιπλέον, το 2013 μόνο το 1/5 (19%) των Ευρωπαίων πέρασαν τις κύριες διακοπές τους εκτός των είκοσι οκτώ χωρών της ΕΕ, ποσοστό που αντιπροσωπεύει μείωση κατά 2% σε σύγκριση με το 2012.
Η έρευνα του Ευρωβαρομέτρου για τις προτιμήσεις των Ευρωπαίων όσον αφορά τον τουρισμό διερευνά επίσης τα κίνητρα και τα εμπόδια σε σχέση με τα ταξίδια των Ευρωπαίων, τους κυριότερους προορισμούς, τις πηγές πληροφοριών που χρησιμοποιούνται για τον προγραμματισμό των διακοπών, τον τρόπο με τον οποίο οι Ευρωπαίοι οργάνωσαν τις διακοπές τους το 2013, την ικανοποίησή τους από τον τομέα, καθώς και το επίπεδο ασφάλειας σε σχέση με τα καταλύματα και την παροχή υπηρεσιών.

Το 2013, το 70% των Ευρωπαίων πραγματοποίησαν ταξίδι με μία τουλάχιστον διανυκτέρευση

Μόνο το 11% των Ευρωπαίων δεν σκοπεύουν να κάνουν διακοπές το 2014 λόγω της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης. Τέσσερις στους δέκα Ευρωπαίους σχεδιάζουν να περάσουν τις κύριες διακοπές τους στη χώρα τους (η πλειονότητα των πολιτών της Ελλάδας, της Κροατίας, της Ιταλίας και της Βουλγαρίας). Τρεις στους δέκα πολίτες σκοπεύουν να περάσουν τις κύριες διακοπές τους στην ΕΕ, ενώ πάνω από τέσσερις στους δέκα προτίθενται να κάνουν τουλάχιστον ένα ταξίδι στην ΕΕ το 2014. Το ένα τέταρτο (24%) των πολιτών σκοπεύουν να ταξιδέψουν σε χώρα εκτός ΕΕ, αλλά μόνο το 16% θα περάσουν τις κύριες διακοπές τους εκτός της ΕΕ.

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως ένα προσωπικό δάνειο ή εμπορικά δάνεια ή ένα δάνειο για την εκκίνηση ενός έργου ή για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιοδήποτε άλλο σκοπό; Αν ναι, θα σας συμβουλέψω να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group μέσω της {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} ή {WhatsApp: +447903159998}.

    Η Sunshine Financial Group είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Προσαρμοσμένα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την προστασία και τη διατήρηση του πλούτου σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

    Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group.
    - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε με δική σας άνεση
    - Μπορείτε να δανειστείτε από 1.000 ευρώ έως 20 εκατ. Ευρώ
    - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών
    - Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
    - Ετήσιο επιτόκιο 3%
    - Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
    -Η συναλλαγή δανείου σας είναι 100% ασφαλής μαζί μας.

    Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί αυτή η εταιρεία έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση με την Sunshine Financial Group, υποβάλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

    Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο, παρακαλώ γράψτε στο email ή τον αριθμό παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δάνειο.
    Ηλεκτρονική επικοινωνία: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998

    Ένα κατάλληλο δάνειο για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή