.Επιμέλεια σελίδας: Πάνος Αϊβαλής, δημοσιογράφος μέλος Δ.Σ. ΕΔΣΤΕ, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: edstellados@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~
.......................ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Ε.Δ.Σ.Τ.Ε. – ΝΙΚΗΣ 2, Τ.Κ. 105 63, ΑΘΗΝΑ – ΤΗΛ: 210-3231562........
«Χωρίς την ιερή φλόγα του ενθουσιασμού τίποτα το σπουδαία κι ευγενικό δεν μπορεί να γίνει στη ζωή. "Γιόχαν Βόλφγκανγκ Φον Γκέτε"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.....................................Δικτυακός τόπος του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς
........................................................... - Η Ελλάδα ως Παγκόσμια Κληρονομιά Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της UNESCO

visitgreece.grhighlights

visitgreece.grhighlights
visitgreece.grhighlights

Καλημέρα Ελλάδα..... ψηλά το κεφάλι και το ηθικό μας

Καλημέρα Ελλάδα..... ψηλά το κεφάλι και το ηθικό μας

Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

Διεθνής τουριστική έκθεση Βερολίνου ΙΤΒ 2011ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
============
20 Φεβρουαρίου 2011


ΘΕΜΑ: Διεθνής τουριστική έκθεση Βερολίνου ΙΤΒ 2011

17 ημέρες μας χωρίζουν μόνο από την σημαντικότερη ίσως έκθεση της τουριστικής βιομηχανίας αυτήν την εποχή, σε μία χώρα από τους βασικούς επισκεπτο-δότες της χώρας μας, τη Γερμανία.180.000 περίπου εμπορικοί & απλοί επισκέπτες θα διαβούν τις πύλες της έκθεσης για να γνωρίσουν τις νέες τάσεις της τουριστικής βιομηχανίας, να δημιουργήσουν νέες επαγγελματικές σχέσεις, να αναθερμάνουν παλαιότερες και να γνωρίσουν νέους προορισμούς και νέες προοπτικές διαμονής και δραστηριοτήτων.Το ARCADIA INNS θα βρίσκεται εκεί. Μέσα από το δίκτυο των συνεργατών μας στο εξωτερικό θα ενημερώσουμε τους συμμετέχοντες στην έκθεση για το νέο σημείο αναφοράς για την διαμονή στην Αρκαδία, το www.arcadiainns.gr.

Με ένα καλαίσθητο έντυπο γραμμένο στην γερμανική γλώσσα θα προβάλλουμε την Αρκαδία και τα καταλύματα-μέλη του ARCADIA INNS ευελπιστώντας να προσθέσουμε ένα λιθαράκι στην προβολή του τόπου μας και να προσελκύσουμε νέους επισκέπτες να γνωρίσουν την Αρκαδία και τις ομορφιές της όλο τον χρόνο.

Θρησκευτικός, περιπατητικός & πράσινος τουρισμός, αγροτουρισμός, ήλιος και θάλασσα. Από όποια μεριά και να κοιτάξει κανείς η Αρκαδία έχει να προσφέρει απίστευτες ομορφιές και μαγικές εικόνες στους επισκέπτες που θα θελήσουν να την επισκεφτούν και να την γνωρίσουν. Μοναδικά αρχοντικά, παραδοσιακοί ξενώνες, boutique ξενοδοχεία & βίλες προσφέρουν τα εχέγγυα για αξέχαστη διαμονή και οι κάτοικοι την ζεστή φιλοξενία που κάθε ταξιδιώτης αναζητά.

Ο επισκέπτης του www.arcadiainns.gr έχει την δυνατότητα να γνωρίσει την Αρκαδία και τα καταλύματα της, να κάνει την κράτηση του online μέσω του webhotelier με την υποστήριξη της Η.Ι.Τ., να ενημερωθεί για τις προσφορές και για παράλληλες δραστηριότητες. Τα μέλη του ARCADIA INNS έχουν την δυνατότητα να προβάλουν τις υπηρεσίες τους και να αυξήσουν την επισκεψιμότητα στα καταλύματα τους.

Ελάτε μαζί μας στην ΙΤΒ 2011. Επικοινωνήστε να μάθετε πως.

ARCADIA INNS – Ένα ταξίδι στην ιστορία, στα χρώματα & στη φυσική ομορφιά.


www.arcadiainns.gr

Elias Siolis
Director of Business Development
Αρκαδικές Υπηρεσίες Φιλοξενίας
Παραδείσια 222 00
Αρκαδία
Γρ. Αθηνών:
Ναζιανζού 14, 116 33
Αθήνα
Τ. +30 210 7560082
Κ. +30 694 7315709
www.arcadiainns.gr
info@arcadiainns.gr
Member of Hellenic Hospitality Network

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου