.Επιμέλεια σελίδας: Πάνος Αϊβαλής, δημοσιογράφος μέλος Δ.Σ. ΕΔΣΤΕ, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: edstellados@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~
.......................ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Ε.Δ.Σ.Τ.Ε. – ΝΙΚΗΣ 2, Τ.Κ. 105 63, ΑΘΗΝΑ – ΤΗΛ: 210-3231562........
«Χωρίς την ιερή φλόγα του ενθουσιασμού τίποτα το σπουδαία κι ευγενικό δεν μπορεί να γίνει στη ζωή. "Γιόχαν Βόλφγκανγκ Φον Γκέτε"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.....................................Δικτυακός τόπος του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς
........................................................... - Η Ελλάδα ως Παγκόσμια Κληρονομιά Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της UNESCO

visitgreece.grhighlights

visitgreece.grhighlights
visitgreece.grhighlights

Καλημέρα Ελλάδα..... ψηλά το κεφάλι και το ηθικό μας

Καλημέρα Ελλάδα..... ψηλά το κεφάλι και το ηθικό μας

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

Η Αθήνα, είναι ίσως η μοναδική πρωτεύουσα στον κόσμο που μπορεί να «καυχηθεί» για μια αδιατάρακτη ζωή 25 και πλέον αιώνων

Πολιτιστικός τουρισμόςΗ Αθήνα, είναι ίσως η μοναδική πρωτεύουσα στον κόσμο που μπορεί να «καυχηθεί» για μια αδιατάρακτη ζωή 25 και πλέον αιώνων. Είναι ακόμα η πόλη που ταυτίστηκε όσο καμιά άλλη με τον δυτικό πολιτισμό, καθώς η Αθήνα είναι η «γενέθλιος» πόλη του.
Σήμερα, αποτελεί μία ευρωπαϊκή μητρόπολη πέντε εκατομμυρίων ανθρώπων που κινείται στους γρήγορους ρυθμούς του 21ου αιώνα. Οι μνήμες όμως της παλιάς Αθήνας, διατηρούνται ζωντανές σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους που κάθε επισκέπτης πρέπει να επισκεφθεί πριν φύγει από την πόλη.

Το σύγχρονο «πρόσωπο» της πόλης των Αθηνών εναρμονίζεται άψογα με το παλιό και οι σύγχρονες μορφές τέχνης βρίσκουν τη θέση τους σε χώρους αξιώσεων και διεθνών προδιαγραφών.
Η πόλη μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε σε μία βόλτα με συντροφιά τον πολιτισμό• ακολουθούν οι στάσεις που πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε.

Αρχαιολογικοί χώροι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου