.Επιμέλεια σελίδας: Πάνος Αϊβαλής, δημοσιογράφος μέλος Δ.Σ. ΕΔΣΤΕ, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: edstellados@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~
.......................ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Ε.Δ.Σ.Τ.Ε. – ΝΙΚΗΣ 2, Τ.Κ. 105 63, ΑΘΗΝΑ – ΤΗΛ: 210-3231562........
«Χωρίς την ιερή φλόγα του ενθουσιασμού τίποτα το σπουδαία κι ευγενικό δεν μπορεί να γίνει στη ζωή. "Γιόχαν Βόλφγκανγκ Φον Γκέτε"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.....................................Δικτυακός τόπος του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς
........................................................... - Η Ελλάδα ως Παγκόσμια Κληρονομιά Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της UNESCO

visitgreece.grhighlights

visitgreece.grhighlights
visitgreece.grhighlights

Καλημέρα Ελλάδα..... ψηλά το κεφάλι και το ηθικό μας

Καλημέρα Ελλάδα..... ψηλά το κεφάλι και το ηθικό μας

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Ι.Μ.Α ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΡΟΞΕΝΟ

Το Ελληνογερμανικό συνέδριο στο Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου  πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2013 με σύνεδρους από Ελλάδα και εξωτερικό, και το ελληνογερμανικό φόρουμ  ορεινής πεζοπορίας στο πλαίσιο πρωτοβουλίας για συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας για την δημιουργία Ελληνογερμανικού δικτύου μεταξύ Περιφερειών , Δήμων, και Πολιτών.



Ο Πρόεδρος  του  Δ.Ι.Μ.Α  κος Διονύσιος Πασχάλης  στην έναρξη του Ελληνογερμανικού Συνεδρίου έδωσε τον χαιρετισμό του στον Γερμανό ΠρόξενοDr  Ingo von  Voss  και μεταξύ άλλων είπε ‘’ Περήφανος λαός εμείς οι Έλληνες , φιλόξενοι, με  πολιτισμό και αξιοπρέπεια΄΄ και  χάρισε  στον Γερμανό Πρόξενο  εκ μέρους όχι μόνον του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου αλλά και των απανταχού Μακεδόνων της υφηλίου  τρία αντίτυπα του βιβλίου"MACEDONIA – EVIDENCE" στην Γερμανική γλώσσα δίδοντας την ευκαιρία στους επίσημους  Γερμανούς να προσεγγίσουν την αλήθεια  για την  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.





Μάγδα   Μυστικού – Καραγιαννιώτου
Εικαστικός Συντάκτης
Δημοσιογράφος ΕΔΣΤΕ – FIGET

1 σχόλιο:

  1. ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ
    Και ΞΕΚΙΝΑ CARIERRA στα Νότια Προάστια

    Το κέντρο δια βίου Μάθησης 2, CARIERRA Business-Computing School Γλυφάδας (μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ) είναι ένας σύγχρονος εκπαιδευτικός οργανισμός που σου προσφέρει τη δυνατότητα να σπουδάσεις Τουριστικά και Ξενοδοχειακά επαγγέλματα δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες αποκτώντας παράλληλα προοπτικές για επιτυχημένη σταδιοδρομία με διεθνείς προοοπτικές.
    Οι Ξενοδοχοϋπάλληλοι και τα στελέχη του Τουρισμού συνιστούν από πλευράς σπουδαιότητας το βασικό μοχλό για την ανάπτυξη της Τουριστική Βιομηχανίας της χώρας μας, αφού είναι τα άτομα που έχουν την ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία μιας ξενοδοχειακής μονάδας και της ανάπτυξης των υπηρεσιών-παροχών των επιχειρήσεων Τουρισμού.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι προβλέπεται αύξηση του τουρισμού παγκοσμίως κατά 4,4% ετησίως, μεταξύ 2012 και 2020, υποστηρίζοντας πάνω από 300 εκατομμύρια θέσεις εργασίας, δηλαδή 9,2% του συνόλου των θέσεων απασχόλησης, και το 9,6% του παγκόσμιου ΑΕΠ.
    Η CARIERRA Business-Computing School (ΚΔΒΜ 2) , σου προσφέρει τη δυνατότητα επαγγελματικής εξειδίκευσης σε ετήσια και ταχύρυθμα προγράμματα σπουδών, με δυνατότητα παρακολούθησης πρωινών και απογευματινών τμημάτων, δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες εκπαιδευτές και παράλληλη δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης σε ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και επαγγελματικών χώρων σε όλη την Ελλάδα.

    Τα προγράμματα απευθύνονται σε επαγγελματίες ή φοιτητές του Τουριστικού και Ξενοδοχειακού κλάδου, παρέχοντας την απαραίτητη εξειδίκευση ή σε όποιον θέλει να ακολουθήσει καριέρα ως στέλεχος στην Βιομηχανία του Τουρισμού με διεθνείς προοπτικές εξέλιξης.
    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της CARIERRA Business-Computing School, www.carierra.gr, ή καλέστε στα τηλ.: 210 9640117.


    Για περισσότερες πληροφορίες :

    CARIERRA (ΚΔΒΜ2)
    Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου
    (Στάση Καράγιωργα)
    Τηλ. 2109640117 – 2109606008
    www.carierra.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή