.Επιμέλεια σελίδας: Πάνος Αϊβαλής, δημοσιογράφος μέλος Δ.Σ. ΕΔΣΤΕ, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: edstellados@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~
.......................ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Ε.Δ.Σ.Τ.Ε. – ΝΙΚΗΣ 2, Τ.Κ. 105 63, ΑΘΗΝΑ – ΤΗΛ: 210-3231562........
«Χωρίς την ιερή φλόγα του ενθουσιασμού τίποτα το σπουδαία κι ευγενικό δεν μπορεί να γίνει στη ζωή. "Γιόχαν Βόλφγκανγκ Φον Γκέτε"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.....................................Δικτυακός τόπος του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς
........................................................... - Η Ελλάδα ως Παγκόσμια Κληρονομιά Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της UNESCO

visitgreece.grhighlights

visitgreece.grhighlights
visitgreece.grhighlights

Καλημέρα Ελλάδα..... ψηλά το κεφάλι και το ηθικό μας

Καλημέρα Ελλάδα..... ψηλά το κεφάλι και το ηθικό μας

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Το Βελιγράδι "Go Belgrade’’ και Νις της Σερβίας Τουριστικός Προορισμός για την Ελλάδα
 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ο Τουριστικός Οργανισμός Βελιγραδίου ,το Γενικό Προξενείο της Σερβικής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη και η Εταιρεία Tourism Plus την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 στο Mediterranean Palace της Θεσσαλονίκης ,παρουσίασαν το νέο μότο του Τουριστικού Οργανισμού ‘’Go Belgrade’’ με αναφορές στους τουριστικούς προορισμούς τόσο στο Βελιγράδι όσο και στην πόλη Νις της Σερβίας. Παρόντες ο Πρέσβης της Σερβίας στην Αθήνα κ. Dusan Spasojevic, o Γενικός Πρόξενος της Σερβίας στην Θεσσαλονίκη κ.Sinisa Pavic οι οποίοι χαιρέτησαν την εκδήλωση. 
Την κύρια παρουσίαση του όλου τουριστικού θέματος έκανε ο Διευθυντής του Οργανισμού Τουρισμού του Βελιγραδίου κ. Miodrag Popovic με αναφορά στα νέα δεδομένα τουριστικού ενδιαφέροντος της πόλης του Βελιγραδίου. Οι Έλληνες από 22.000 επισκέπτες το 2014 αναμένεται να φθάσουν τους 100.000 επισκέπτες έως το τέλος του 2016. Το Νίς επίσης αποτελεί πόλο έλξης για τους Έλληνες με αναφορά της εκπροσώπου του Τουριστικού Οργανισμού της πόλης κ. Tijana Krstic. 
H κ.Κική Κολάτσκου εκπρόσωπος της Air Serbia παρουσίασε στοιχεία των πτήσεων της εταιρείας από/προς Θεσσαλονίκη και Αθήνα βάσει των οποίων έχουν πραγματοποιηθεί επι πλέον 20 πτήσεις τσάρτερ για να καλυφθούν οι ανάγκες. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρης και ο Αντιδήμαρχος κ. Πέγκας και μίλησαν για τις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Θεσσαλονίκης και Βελιγραδίου και για την δημιουργία κοινών τουριστικών πακέτων .Παρευρέθησαν η Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού της Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, Πρόεδροι Φορέων, Επιμελητηρίων, Ενώσεων, Συλλόγων και Δημόσιων Οργανισμών. Ακολούθησαν συναντήσεις με επιχειρήσεις αποστολής της Σερβίας τουριστικά γραφεία και ξενοδοχεία ώστε να παρουσιάσουν το προϊόν τους σε Έλληνες τουριστικούς πράκτορες. 
Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 από τις 12.00-18.00 στην Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης στάθμευε λεωφορείο της πόλης του Βελιγραδίου στο πλαίσιο road show που πραγματοποιεί ο Τουριστικός Οργανισμός Βελιγραδίου σε πόλεις του εξωτερικού. Ενημερωτικό υλικό σε σχέση με τον προορισμό διανεμήθηκε στους περαστικούς οι οποίοι είχαν και την ευχάριστη έκπληξη να παρακολουθήσουν διάσημο φολκλορικό συγκρότημα της Σερβίας να χορεύει με ζωντανή μουσική. 
Η εταιρεία Tourism Plus και ο Διευθυντής της κ.Νίκος Σαπουντζης για δεύτερη χρονιά επιμελήθηκαν άριστα την διοργάνωση αυτή ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του τουρισμού γενικότερα 
Μάγδα Μυστικού-Καραγιαννιώτου 
Δημοσιογράφος ΕΔΣΤΕ - FIJET – OMJET 
Εκπρόσωπος ΕΔΣΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου