.Επιμέλεια σελίδας: Πάνος Αϊβαλής, δημοσιογράφος μέλος Δ.Σ. ΕΔΣΤΕ, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: edstellados@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~
.......................ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Ε.Δ.Σ.Τ.Ε. – ΝΙΚΗΣ 2, Τ.Κ. 105 63, ΑΘΗΝΑ – ΤΗΛ: 210-3231562........
«Χωρίς την ιερή φλόγα του ενθουσιασμού τίποτα το σπουδαία κι ευγενικό δεν μπορεί να γίνει στη ζωή. "Γιόχαν Βόλφγκανγκ Φον Γκέτε"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.....................................Δικτυακός τόπος του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς
........................................................... - Η Ελλάδα ως Παγκόσμια Κληρονομιά Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της UNESCO

visitgreece.grhighlights

visitgreece.grhighlights
visitgreece.grhighlights

Καλημέρα Ελλάδα..... ψηλά το κεφάλι και το ηθικό μας

Καλημέρα Ελλάδα..... ψηλά το κεφάλι και το ηθικό μας

Σάββατο, 23 Απριλίου 2016

Ελληνο – Ινδική Εταιρία Πολιτισμού και Ανάπτυξης ( ΕΛ.ΙΝ.Ε.Π.Α.) 2003 – 2016 - Ετήσιος Χορός Μελών και Φίλων στην Θεσσαλονίκη

ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Ανθη Καμαριώτη και χορεύτριες μαθήτριες της


Την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 το βράδυ τα μέλη και οι φίλοι του ( ΕΛΙΝΕΠΑ ) συναντήθηκαν  για Ινδικό Δείπνο στο εστιατόριο Ναργκίς  στο κέντρο της Θεσσαλονίκης .
Ήταν μια ευκαιρία να γευτούμε  την ινδική κουζίνα και να νιώσουμε την ατμόσφαιρα της Ινδίας να κτυπά στους παλμούς της μουσικής του χορού και των εδεσμάτων.
Όμορφη με πολύ κέφι η επαφή όλων μέσα από τις παρέες των συνδαιτυμόνων που μεταξύ των άλλων χάρηκαν τους ινδικούς χορούς από την εκπληκτική δασκάλα χορού την Ανθή Καμαριώτη και δυο ακόμη κοπέλες που χόρεψαν μαζι της.

Μάγδα Μυστικού , Ελλη  Κωνσταντινίδου

Ο χορός αυτός είναι ετήσιος και γίνεται κάθε χρόνο προβάλλοντας την πολυπολιτισμική κουλτούρα των ελλήνων αλλα και την αγάπη και την φιλία των δυο λαών.
Η κα.Φρόσω  Βυζοβίτου με την αμέριστη βοήθεια της Προξένου επι τιμής κας. Υβόνης Αλεξανδρίδου απέδειξαν  ότι ξέρουν να διοργανώνουν και να φέρνουν τους ανθρώπους κοντά στην Ινδία και τον πολιτισμό της.  Παρούσα και η γραμματέας της επι τιμής Προξένου κας. Υβόνης Αλεξανδρίδου κα. Ελλη Κωνσταντινίδου η οποία έδωσε το στίγμα του Προξενείου στην Θεσσαλονίκη για την επιτυχία του ετήσιου αυτού χορού.
Η (ΕΛΙΝΕΠΑ) είναι μια αστική μη κρατική και μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε  τον Ιούλιο του 2003 Πρόεδρος ο Δρ.Δημήτριος Θ.Βασιλειάδης διακεκριμένος Ινδολόγος καθηγητής.Σκοπός της εταιρείας είναι η καλλιέργεια των ελληνο-ινδικών μορφωτικών, κοινωνικών , πολιτιστικών και αναπτυξιακών συνεργασιών.
Ανθή Καμαριώτη,Ελλη Κωνσταντινίδου,Φρόσω Βυζοβίτου

Μέσα από όλες αυτές τις διεργασίες επικοινωνίας των δύο λαών το ζητούμενο είναι να διαμορφωθεί μια στενότερη επαφή και γνώση ιδεών,φιλίας,ειρήνης,συνεργασίας, και αλληλοεκτίμησης των ανθρώπων.
Ετσι  μπορούμε να παρακολουθήσουμε δημοσιεύσεις βιβλίων, λεξικών ελληνο-ινδικών θεμάτων, βίντεο, μουσική, σεμινάρια, εκθέσεις εικαστικών, όπως και την υποστήριξη επιχειρηματιών, μεταναστών μέσα από το δίκτυο της (ΕΛΙΝΕΠΑ)
Περισσότερα  μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν στην ιστοσελίδα της Ελληνο-Ινδικής Εταιρείας Πολιτισμού και Ανάπτυξης όπως και στο facebook
Eπικοινωνία τηλ. & Fax 0030-210-3846757  email : indohellenic@gmail.com


                                                                                                               

Μάγδα  Καραγιαννιώτου  - Μυστικού
Δημοσιογράφος  ΕΔΣΤΕ - FIGET  -  ΟΜΖΕΤ
Εικαστικός  Συντάκτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου