.Επιμέλεια σελίδας: Πάνος Αϊβαλής, δημοσιογράφος μέλος Δ.Σ. ΕΔΣΤΕ, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: edstellados@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~
.......................ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Ε.Δ.Σ.Τ.Ε. – ΝΙΚΗΣ 2, Τ.Κ. 105 63, ΑΘΗΝΑ – ΤΗΛ: 210-3231562........
«Χωρίς την ιερή φλόγα του ενθουσιασμού τίποτα το σπουδαία κι ευγενικό δεν μπορεί να γίνει στη ζωή. "Γιόχαν Βόλφγκανγκ Φον Γκέτε"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.....................................Δικτυακός τόπος του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς
........................................................... - Η Ελλάδα ως Παγκόσμια Κληρονομιά Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της UNESCO

visitgreece.grhighlights

visitgreece.grhighlights
visitgreece.grhighlights

Καλημέρα Ελλάδα..... ψηλά το κεφάλι και το ηθικό μας

Καλημέρα Ελλάδα..... ψηλά το κεφάλι και το ηθικό μας

Κυριακή, 24 Μαΐου 2015

Η 3η Γιορτή Πολυγλωσσίας 22-23-24 Μαϊου 2015 Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ             

 Ο  Δήμος της Θεσσαλονίκης για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνει μια καινοτόμα γιορτή με επιστημονικές προεκτάσεις στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι που ζητούν την ευκαιρία να παρουσιάσουν και να μοιραστούν τι ιδίωμα της γλώσσας του πολιτισμού τους και την σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων.
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού Ελλη Χρυσίδου ο Δημοτικός Σύμβουλος για Δράσεις Παιδείας Αναστάσιος Τελίδης ο Γενικός Διευθυντής Δ.Ε.Π.Θ.Ε. Φίλιος Στάγκος σε συνεργασία με ομάδα εργασίας από ανθρώπους του Δήμου την Δημοτική Εταιρεία Πληροφόρησης θέματος και Επικοινωνίας TV100 - FM1OO - radio star Classic - και πολλούς άλλους φορείς αναδεικνύουν πνεύμα και πολιτισμό.
Το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τρείς ημέρες 22-23-24 Μαϊου 2015 θα γίνει χώρος προσέγγισης ομάδων ανθρώπων με πολλαπλά δρώμενα όπως ομιλίες , μουσικές συναντήσεις , γλωσσικές διαδρομές, χοροί και καλλιτεχνικές εκθέσεις.
Θα είναι για όλους μια πολύ ωραία εμπειρία που θα γεμίσει τους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες, με αισθήματα και πολλαπλές δράσεις σε μια πολιτισμική αγκαλιά.
Η επιστημονική επιμέλεια της γιορτής στα χέρια της Δρ. Ρέας Μουμτζίδου αποδεικνύει ότι η επιστήμη γίνεται εργαλείο στην πράξη "ΤΕΡΠΕΙΝ ΑΜΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙΝ" Αριστοτέλης.

Μάγδα Μυστικού - Καραγιαννιώτου 
Δημοσιογράφος ΕΔΣΤΕ - FIGET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου