.Επιμέλεια σελίδας: Πάνος Αϊβαλής, δημοσιογράφος μέλος Δ.Σ. ΕΔΣΤΕ, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: edstellados@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~
.......................ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Ε.Δ.Σ.Τ.Ε. – ΝΙΚΗΣ 2, Τ.Κ. 105 63, ΑΘΗΝΑ – ΤΗΛ: 210-3231562........
«Χωρίς την ιερή φλόγα του ενθουσιασμού τίποτα το σπουδαία κι ευγενικό δεν μπορεί να γίνει στη ζωή. "Γιόχαν Βόλφγκανγκ Φον Γκέτε"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.....................................Δικτυακός τόπος του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς
........................................................... - Η Ελλάδα ως Παγκόσμια Κληρονομιά Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της UNESCO

visitgreece.grhighlights

visitgreece.grhighlights
visitgreece.grhighlights

Καλημέρα Ελλάδα..... ψηλά το κεφάλι και το ηθικό μας

Καλημέρα Ελλάδα..... ψηλά το κεφάλι και το ηθικό μας

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

Ο ΕΟΤ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ MAXIBASKETBALL THESSALONIKI 2013


Στα γραφεία του ΕΟΤ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας ο Πρόεδρος των Βετεράνων Μπάσκετ Πάρης Πετράς, ο Γενικός Γραμματέας Λάμπρος Τάκης και ο Νίκος Μαντηλίδης ως μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής συζήτησαν με εκπροσώπους του τύπου για την διοργάνωση του 12ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βετεράνων Maxibasketball Thessaloniki 2013.
Η Διεθνής Ομοσπονδία MAXIBASKETBALLFIMBA είναι παγκόσμιο κίνημα που κατέκτησε τον κόσμο του αθλητισμού και όχι μόνον, διοργανώνοντας αγώνες για αθλητές άνδρες και γυναίκες του μπάσκετ σε 14 ηλιακές κατηγορίες με μεγαλύτερη αυτή των 75 ετών και άνω σε πολλές χώρες.

Στην FIMBA ανήκει και ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης, ο οποίος διαθέτει 400 μέλη, και διεξάγει αγώνες για κοινωνικούς σκοπούς. Με την δραστηριότητα του κέρδισε την εμπιστοσύνη για την επιλογή τους και από την  FIMBA ως Διοργανώτρια για το Παγκόσμιο ΠρωτάθλημαMaxibasketball 2013 στη Θεσσαλονίκη.
          Οι αγώνες 500 τον αριθμό θα διεξαχθούν σε 15 γήπεδα της πόλης και θα λάβουν μέρος 4000 αθλητές κι παράγοντες από όλο τον κόσμο.
          Ρώσοι, Βραζιλιάνοι, Μεξικανοί, Αργεντίνοι, δήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον σε αριθμό συμμετοχής όπως τόνισε στην συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος των Βετεράνων Πάρης Πετράς. Οι συμμετέχοντες αθλητές Έλληνες και ξένοι είναι άνδρες άνω των 35 ετών και γυναίκες άνω των 30 ετών που έχουν τελειώσει την αθλητική τους καριέρα και θέλουν να συνεχίσουν να είναι ενεργοί στο γήπεδο.
          Το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός όπως τόνισε και η Διευθύντρια του ΕΟΤ- ΠΥΤ Κεντρικής Μακεδονίας Δάφνη Τσιάμου, είναι η μεγάλη ευκαιρία προβολής της πόλης και του αθλητικού τουρισμού που αναμένεται να δώσει μεγάλη διασημότητα στον τόπο ως ταξιδιωτικό προορισμό. Πρότεινε να γίνουν επιτυχείς προσπάθειες δημοσίευσης του γεγονότος από κάθε δυνατή πληροφόρηση σε πολύ έντονο και πρωτότυπο χαρακτήρα. Η αναπληρώτρια Διευθύντρια Περσεφόνη Τρίχα εστίασε την προσοχή όλων μας ώστε να γίνει γνωστό το Παγκόσμιο αθλητικό γεγονός στο ευρύ κοινό σε όλους τους παραμέτρους , ώστε να μπορέσουνε να συνεκτιμήσουνε το γεγονός και να γίνουμε εθελοντές για την άριστη διεξαγωγή του με ανταποδοτικά οφέλη. Το οικονομικό όφελος τόνισε με αριθμούς ο πρόεδρος των Βετεράνων Πάρης Πέτρας. Θα ξεπεράσουν τα επτά εκατομμύρια Δολάρια η όλη κοστολόγηση εξόδων των επισκεπτών αθλητών και παραγόντων με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία της Θεσσαλονίκης και την ευρύτερη χώρα.
          Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των παραγόντων του πολύ σημαντικού αυτού γεγονότος στην πόλη της Θεσσαλονίκης έχουν ως εξής:
Site παγκόσμιου πρωταθλήματος:
Site συνδέσμου:
Facebook:
12th World Maxibasketball
Championship Thessaloniki 2013
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Βετεράνων Θεσσαλονίκης 2013
12 FIMBA World MaxiBasketball
Παγκόσμια Ομοσπονδία
         
Το όλο εγχείρημα του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και της FIMBA είναι υπό την αιγίδα του ΕΟΤ με απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Γιώργου Κωλέτσου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου