.Επιμέλεια σελίδας: Πάνος Αϊβαλής, δημοσιογράφος μέλος Δ.Σ. ΕΔΣΤΕ, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: edstellados@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~
.......................ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Ε.Δ.Σ.Τ.Ε. – ΝΙΚΗΣ 2, Τ.Κ. 105 63, ΑΘΗΝΑ – ΤΗΛ: 210-3231562........
«Χωρίς την ιερή φλόγα του ενθουσιασμού τίποτα το σπουδαία κι ευγενικό δεν μπορεί να γίνει στη ζωή. "Γιόχαν Βόλφγκανγκ Φον Γκέτε"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.....................................Δικτυακός τόπος του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς
........................................................... - Η Ελλάδα ως Παγκόσμια Κληρονομιά Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της UNESCO

visitgreece.grhighlights

visitgreece.grhighlights
visitgreece.grhighlights

Καλημέρα Ελλάδα..... ψηλά το κεφάλι και το ηθικό μας

Καλημέρα Ελλάδα..... ψηλά το κεφάλι και το ηθικό μας

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

“Kalimera Hellas” Το πρώτο περιοδικό της Ελλάδας στην Νορβηγία"

Το περιοδικό “Kalimera Hellas” προβάλλει τον ελληνικό τουρισμό και πολιτισμό στη Νορβηγία εδώ και τρία χρόνια. Μέχρι τώρα διανέμονταν δωρεάν σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, σε tour operators, σε ταξιδιωτικά γραφεία, στην ελληνική πρεσβεία, σε εκδηλώσεις και events που πραγματοποιούνταν για την Ελλάδα, όπως και σε ειδικές παρουσιάσεις, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση.

Αυτή ακριβώς η εντυπωσιακή αποδοχή του “Kalimera Hellas” από το νορβηγικό κοινό ώθησε την εκδότρια εταιρεία North Events να προχωρήσει σε μια νέα, ανανεωμένη, έκδοση, η οποία διατίθεται πλέον με τη συνεργασία της INTERPRESS NORGE AS, της μεγαλύτερης εταιρίας διανομής της Νορβηγίας, σε όλη τη χώρα.

Είναι η πρώτη φορά που περιοδικό για την Ελλάδα (και μάλιστα στην τοπική γλώσσα, στα νορβηγικά) βρίσκεται στα ράφια όλων των καταστημάτων τύπου και λιανικής στη Νορβηγία, δίπλα σε περιοδικά όπως το Conde Nast Traveller Spain & Conde Nast Traveller UK, National Geographic, Escape, Italia! και πολλές άλλες ταξιδιωτικές εκδόσεις. Η διανομή περιλαμβάνει τη μεγάλη αλυσίδα Narvesen, της οποίας δύο καταστήματα ήδη εξάντλησαν τα διαθέσιμα αντίτυπά τους μετά από 3 ημέρες λόγω αυξημένης ζήτησης.

Ορισμένα από τα θέματα αυτής της έκδοσης είναι: συνεντεύξεις με την Arja Saijonmaa (ερμηνεύτρια, μούσα του Μίκη Θεοδωράκη), τον Arne Dokken (διάσημο Νορβηγό ποδοσφαιριστή που έπαιξε στον Παναθηναϊκό), τον Λάκη Καρνέζη (το πρώτο μπουζούκι του Μίκη Θεοδωράκη), τον Ross Daly (διεθνούς φήμης μουσικό, που ζει μόνιμα στην Κρήτη), παρουσιάσεις εξειδικευμένων θεμάτων για τον ελληνικό τουρισμό, όπως Trekking στην Ελλάδα, island hopping, επισκέψιμα οινοποιία, γαστρονομικές εμπειρίες στην Ελλάδα, προορισμοί διακοπών, κ.α.

Η διανομή του “Kalimera Hellas” (110 σελίδες, διαστάσεις 24cm x 31cm) ξεκίνησε στις 10 Μαρτίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 9 Μαΐου.

http://www.tourportal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου