.Επιμέλεια σελίδας: Πάνος Αϊβαλής, δημοσιογράφος μέλος Δ.Σ. ΕΔΣΤΕ, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: edstellados@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~
.......................ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Ε.Δ.Σ.Τ.Ε. – ΝΙΚΗΣ 2, Τ.Κ. 105 63, ΑΘΗΝΑ – ΤΗΛ: 210-3231562........
«Χωρίς την ιερή φλόγα του ενθουσιασμού τίποτα το σπουδαία κι ευγενικό δεν μπορεί να γίνει στη ζωή. "Γιόχαν Βόλφγκανγκ Φον Γκέτε"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.....................................Δικτυακός τόπος του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς
........................................................... - Η Ελλάδα ως Παγκόσμια Κληρονομιά Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της UNESCO

visitgreece.grhighlights

visitgreece.grhighlights
visitgreece.grhighlights

Καλημέρα Ελλάδα..... ψηλά το κεφάλι και το ηθικό μας

Καλημέρα Ελλάδα..... ψηλά το κεφάλι και το ηθικό μας

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011

Δεν έδωσε τα χρήματα στο ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα τα παιδιά του 1ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης να μην έχουν κατάλυμα.

Δεν έδωσε τα χρήματα στο ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα τα παιδιά του 1ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης να μην έχουν κατάλυμα. Τι λένε στο newsit o Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, η Διευθύντρια του Λυκείου και πως αντιδρά το ταξιδιωτικό πρακτορείο.

Αίσια κατάληξη είχε η οδύσσεια ογδόντα μαθητών του 1ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης, που πήγαν εκδρομή στην Ισπανία και ξαφνικά βρέθηκαν χωρίς καταλύματα, καθώς το ταξιδιωτικό γραφείο Σουπέριορ στη Θεσσαλονίκη, το οποίο ανέλαβε την αποστολή, δεν φρόντισε να εμβάσει 15.000 ευρώ για τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο της Βαρκελώνης.

Το πρόβλημα επιλύθηκε ύστερα από συνεννόηση της ελληνικής πρεσβείας στην Ισπανία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.
Σήμερα το πρωί μετά την άμεση παρέμβαση του Δημάρχου Ευάγγελου Λαμπάκη, στάλθηκαν τα 15.000 ευρώ από το ταμείο του Δήμου και μπήκε τέλος στην ταλαιπωρία των μαθητών και των συνοδών καθηγητών. Το παράδοξο βέβαια είναι πως στελέχη της αντιπολιτευσης κατηγορούν τον Δήμαρχο πως υπεξαίρεσε τα χρήματα επειδή τα έστειλε να λυθεί το πρόβλημα!

Όπως δήλωσε στο newsit o κ. Λαμπάκης "δεν μπορούσα να αφήσω στο δρόμο μαθητές δεκαεξίμιση ετών και να ειναι στο έλεος του Θεού. Θα κάνουμε όλες τις νομικές ενέργειες με τη Δευτεροβάθμια εκπαιδευση εναντίον του ταξιδιωτικού πρακτορείου ώστε οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν. Όσο για αυτούς που με κατηγορούν τους λέω πως εγώ ανήκω σε εκείνους που επιλύουν τα θέματα αστραπιαία και δεν περιμένω να τα λύσω με γραφειοκρατικές διαδικασίες".

Ακούστε τι είπε στο newsit ο Δήμαρχος ΑλεξανδρούποληςTo newsit επικοινώνησε στη Βαρκελώνη και με τη Διευθύντρια του Λυκείου, κυρία Λαμπρινή Καϊνταρτζή, η οποία συνοδεύει τα παιδιά και η οποια μας διαβεβαίωσε ότι όλα έχουν τακτοποιηθεί και τα παιδιά χάρηκαν πολυ που θα συνεχίσουν δίχως προβλήματα την εκδρομή τους. Αξίζει να σημειωθεί πως οι έμπειροι χειρισμοί της Διευθύντριας ήταν σημείο - κλειδί για την εξεύρεση λύσης.

Επικοινωνήσαμε και με το πρακτορείο Σουπέριορ στη Θεσσαλονίκη και περιμένουμε την απάντησή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου