.Επιμέλεια σελίδας: Πάνος Αϊβαλής, δημοσιογράφος μέλος Δ.Σ. ΕΔΣΤΕ, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: edstellados@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~
.......................ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Ε.Δ.Σ.Τ.Ε. – ΝΙΚΗΣ 2, Τ.Κ. 105 63, ΑΘΗΝΑ – ΤΗΛ: 210-3231562........
«Χωρίς την ιερή φλόγα του ενθουσιασμού τίποτα το σπουδαία κι ευγενικό δεν μπορεί να γίνει στη ζωή. "Γιόχαν Βόλφγκανγκ Φον Γκέτε"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.....................................Δικτυακός τόπος του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς
........................................................... - Η Ελλάδα ως Παγκόσμια Κληρονομιά Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της UNESCO

visitgreece.grhighlights

visitgreece.grhighlights
visitgreece.grhighlights

Καλημέρα Ελλάδα..... ψηλά το κεφάλι και το ηθικό μας

Καλημέρα Ελλάδα..... ψηλά το κεφάλι και το ηθικό μας

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SONOKO FUGII ARTIST ORIGAMI MASTER - ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΗ καταξιωμένη και γνωστή πλέον στην Ελλάδα κα.Sonoko Fujii origami master  από την Ιαπωνία έκανε επίδειξη origami  με σεμινάρια για αρχαρίους και μυημένους στις 23 Σεπτεμβρίου,30 Σεπτεμβρίου και 7 Οκτωβρίου 2015 στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων της Πρεσβείας της Ιαπωνίας στην Αθήνα και υπό την αιγίδα της.

Η αμεσότητα της επίδειξης και των σεμιναρίων origami έδωσαν  την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να εισχωρήσουν  στην παραδοσιακή ιαπωνική τέχνη χαρτοδιπλωτικής και να έρθουν σε επαφή με την κουλτούρα της παράδοσης της Ιαπωνίας.
Η κα.Sonoko Fujii master origami έδωσε τις γνώσεις της και στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης στην Κέρκυρα σε όσους θέλησαν  να την παρακολουθήσουν στην καλλιτεχνική της δημιουργία με origami.
Τις επιδείξεις και σεμινάρια origami  στο Μουσείο πραγματοποίησε 3  και 4 Οκτωβρίου 2015 με μεγάλη επιτυχία υπό την  αιγίδα της Ιαπωνικής Πρεσβείας στην Ελλάδα.
Σε όλες τις εκδηλώσεις αυτές η Sonoko Fujii  master origami έδωσε εκτός από τα παραδοσιακά σχέδια που διδάχθηκε από τον σεβαστό της δάσκαλο Hosyo Kawai  στην Ιαπωνία και την προσωπική της επέκταση στην μαγική τέχνη του origami.
Με τις επισκέψεις της από το 1991 και μετά συνεχώς στην Ελλάδα και την φροντίδα της Ιαπωνικής Πρεσβείας κατάφερε να ενώσει  ανθρώπους και τον πολιτισμό τους με σεβασμό στην διατήριση της Ιαπωνικής παράδοσης στο origami

Η καλλιτέχνης κα. Sonoko Fujii master origami έχει ταλέντο γνώσεις και φαντασία που δένουν απόλυτα με τον χαρακτήρα της διευρημένης άποψης του πολύτιμου origami για αισθητική και ψυχολογική υποστήριξη του ανθρώπινου μυαλού.Μάγδα Μυστικού-Καραγιαννιώτου
Δημοσιογράφος – ΕΔΣΤΕ- FIJET
Εικαστικός συντάκτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου