..................Επιμέλεια σελίδας: Πάνος Αϊβαλής, δημοσιογράφος μέλος Δ.Σ. ΕΔΣΤΕ, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: edstellados@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~
.......................ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Ε.Δ.Σ.Τ.Ε. – ΝΙΚΗΣ 2, Τ.Κ. 105 63, ΑΘΗΝΑ – ΤΗΛ: 210-3231562........
«Χωρίς την ιερή φλόγα του ενθουσιασμού τίποτα το σπουδαία κι ευγενικό δεν μπορεί να γίνει στη ζωή. "Γιόχαν Βόλφγκανγκ Φον Γκέτε"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.....................................Δικτυακός τόπος του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς
........................................................... - Η Ελλάδα ως Παγκόσμια Κληρονομιά Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της UNESCO

visitgreece.grhighlights

visitgreece.grhighlights
visitgreece.grhighlights

Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

Διοργάνωση Διεθνούς συνεδρίου με θέμα: «Πολιτισμικός Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη: Τουριστική αξιοποίηση πολιτισμικών αξιών σε λιγότερο ευνοημένες αγροτικές περιοχές»

  Νέα  *  Νέα  *  Νέα  *  Νέα  *  Νέα  *  Νέα  * 


Σας ενημερώνουμε ότι το Επιμελητήριο Ηρακλείου και ο Πρόεδρος του κ. Μανόλης Αλιφιεράκης απευθύνουν στα μέλη του Πανεπιστημίου Κρήτης πρόσκληση για συμμετοχή στο Διεθνές Συνέδριο με θέμα : «Πολιτισμικός Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη:Τουριστική αξιοποίηση πολιτισμικών αξιών σε λιγότερο ευνοημένες αγροτικές περιοχές» Παρακαλούμε δείτε την συνημμένη "Πρόσκληση συμμετοχής στο Διεθνές Συνέδριο"
Η υποβολή της αίτησης συμμετοχής μαζί με την περίληψη της παρουσίασης γίνεται στην ιστοσελίδα http://sycultourconference.blogspot.gr/ έως τις 30 Απριλίου 2013. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Ηρακλείου στις 17-18/10/2013 στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου SY_CULTour. 

 Από το Επιμελητήριο Ηρακλείου,
Γεωργία Παπαδάκη Τηλέφωνο: 00302810247046 


____________________________
*από το: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου